Babybjörn gugalnik/ležalnik/počivalnik Balance Soft Cotton

Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija 130,00 €Opis

QR CODE
Praktičen, lahek in ergonomsko oblikovan počivalnik oz. ležalnik temno in svetlo sive barve. V uporabi je bil 3 mesece, če bi vedeli zanj, bi ga kupili že prej. Je nepoškodovan in nepobruhan ter zelo dobro ohranjen. Baby Bjorn Baby Bjorn Igralo za gugalnik - Soft Friends - doplačilo 20 EUR. Ta dodatek/igračo toplo priporočam, saj je izredno mehka in prijetna na otip ter senzoričnih barv, kar vzpodbuja otrokov vid, prav tako pa jih zamoti za dlje časa.

- ergonomski gugalnik z izredno dolgim obdobjem uporabe (od rojstva do 2 leti),
- ergonomska oblika za pravilno podporo vratu, glave in hrbtenice (zagotavlja ustrezno podporo vratu pri majhnem otroku),
- možnost pretvorbe v otroški gugalnik,
- vsebuje naravno zibanje (baterije niso potrebne),
- material: 100 % bombaž,
- nega: pralno pri 40°C, prati ločeno. Uporabite okolju prijazne detergente. Ne sušite v sušilnem stroju.
- mere: 56 x 79 x 39 cm
- teža počivalnik: max.9 kg
- teža stol: max. 13kg
- lahka konstrukcija za enostavno uporabo in prenašanje, saj se popolnoma zloži
- možnost reguliranja na 3 pozicije

Gugalnik lahko nežno zibate vi ali otrok sam med tem, ko premika nogice in rokice. Omogoča nastavitve treh različnih pozicij in tehta samo 2,3 kg. Gugalnik lahko uporabljate od otrokovega rojstva ter vse dokler se ne nauči samostojno sedeti. Lahko ga hitro spremenite v stolček, ki se uporablja vse tja do 2. leta starosti.

Zabavno in povsem naravno guganje! Gugalnik Balance Soft za delovanje ne potrebuje nobenih baterij. Otrokovi gibi bodo samodejno zanihali ležalnik in le-ta se bo sam pričel gugati. Otroka v ležalniku lahko umirite s pazljivim zibanjem gugalnika z roko ali nogo.

Kako uporabljati gugalnik Balance Soft?
Gugalnik Balance Soft vsebuje tri različne položaje za različne otrokove potrebe. Gugalnik lahko enostavno in tiho spremenite iz pokončnega položaja za igro v ležeči položaj za spanje, brez, da bi otroka jemali iz gugalnika.

Pravilna podpora vratu in hrbta:
Gugalnik Balance Soft je ergonomsko oblikovan, s čimer otroku nudi pravilno podporo vratu in hrbta. Tkanina gugalnika se oblikuje po otrokovem telesu in tako enakomerno razporedi njegovo težo.

Gugalnik in stolček v enem:
Gugalnik se lahko uporablja od otrokovega rojstva pa vse dokler se otrok ne nauči samostojno sedeti. Ko pa otrok že samostojno sedi, lahko gugalnik uporablja kot udoben stolček in sicer vse do 2. leta starosti.

Gugalnik je idealen tudi za potovanja, saj zložen zavzame izredno malo prostora. Razvit je bil v tesnem sodelovanju s pediatri. Baby Bjorn namreč sodeluje z nekaterimi vodilnimi pediatri, babicami in otroškimi psihologi in nikoli ni kupcem ponudil izdelka, ki ne bi bil odobren iz njihove strani.

Varne in testirane tkanine:
Vse tkanine, ki se uporabljene za izdelavo tega gugalnika, so nežne in neškodljive do otroške kože. Tkanine so testirane in odobrene v skladu z Oeko-Tex® Standardom 100 razreda I. Ta standard zagotavlja, da tkanine ne vsebujejo alergenov ali zdravju škodljivih snovi.

Vzdrževanje:
Tekstilni del enostavno odstranite in ga operete z nežnim detergentom brez belila. Lahko se pere v pralnem stroju na temperaturi do 40°C. Ne sme se sušiti v sušilnem stroju.

Lastnosti

Stanje rabljeno
2 mesecev nazaj Rabljeno Prodam 45 ogledov ID #190