Otroški vozički Gorenjska

otroski vozicki Otroški voziček predstavlja osnoven del opreme vsakega novorojenčka oz. malčka. Pomembno vpliva na otrokov razvoj, predvsem njegove hrbtenice, zato moramo izbiri le-tega posvetiti precej pozornosti. Izbran otroški voziček mora biti varen, udoben kot se za vaše najdražje spodobi ter seveda praktičen oziroma kompakten za uporabo ter prevoz v avtomobilu.
Za novorojenčke je namenjen voziček s košaro, saj so v tem vedno v vodoravnem položaju in s tem se njihova hrbtenica pravilno razvija in ne obremenjuje, pri približno 6-mesecih pa to nadomestimo s sedežno enoto. Na nekatera ogrodja novejših vozičkov je mogoče namestiti tudi avtosedež, vendar ta ne nadomešča sedežne enote in je primeren le za krajši čas. Poleg teh, pa je na voljo še otroški voziček marela (sedeči položaj), ki je praktičen in izredno kompakten, ponavadi pa služi kot dodaten voziček za npr. potovanja, kjer ste s prostorom bolj omejeni.

V spodnjem seznamu najdete rabljene in nove otroške vozičke naprodaj, različnih oblik in blagovnih znamk: Joolz, Stokke, Bugaboo, Cybex, Mutsy, Neonato, Maxi-Cosi, Peg-Perego, Riko, Baby design, Maclaren, Jane, Thule, Fillikid, Bebetto, Cosatto, Inglesina, Babyboom in ostale...

Poiščite idealnega za vašega malčka in kontaktirajte prodajalca preko obrazca v posameznem oglasu, če pa želite vaš voziček prodati, oddajte brezplačen oglas še danes!
Oglasi